KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 

Yhteystietoja

FC Kuusysin toimisto
Sopenkorvenkatu 4
+358 44 377 6969

Avoinna arkisin klo 9-15

Fortum Tutor

FC Kuusysi on valittu mukaan kahdeksannelle tutor kaudelle. FC Kuusysi haki Palloliiton Fortum Tutor ohjelmaan. Valtakunnallinen Fortum Tutor -ohjelma kehittää nuorten jalkapallon ja lentopallon harrastajien valmennusta. Ohjelma on tavoittanut jo tuhansia perheitä ja kymmeniä tuhansia lapsia ympäri Suomen. Tavoitteena on tuoda peli-iloa lapsille ja lisää harrastajia lajien pariin.

Palloliitto ja Fortum aloittivat vuonna 2009 valtakunnallisen Fortum Tutor -ohjelman, jonka tavoitteena on kehittää lasten jalkapallovalmennusta. Kyseessä on ainutlaatuinen ohjelma, jonka idea on kehittää juniorijalkapalloilun parissa toimivien ohjaajien ja valmentajien taitoja ja antaa heille välineitä valmennustyöhön. Yhteinen tavoite on, että lapset saavat kasvaa ympäristössä, joka kannustaa niin liikunnan iloon kuin yhdessäolon pelisääntöihin.

Tutor-ohjelman kohderyhmänä ovat alle 12-vuotiaiden lasten valmentajat. Erityisesti panostetaan 5-8-vuotiaisiin, joiden valmentajat kaipaavat tällä hetkellä eniten tukea ja työvälineitä valmennustyöhönsä. Tutor-toiminnan avulla halutaan taata nuorimmille jalkapalloharrastajille laadukasta valmennusta sekä innostavan ja kannustavan harrastusyhteisön.

FC Kuusysin Fortum Tutorina tulee toimimaan seuran pitkäaikainen valmentaja Arttu Pitkäkangas. Pitkäkangas toimii tällä hetkellä tyttöjen valmennuspäällikkönä. Tutor on käynyt Palloliiton UEFA B-tason valmentajakoulutuksen

Ilmoitukset
Jäsenyys LahenLiiga
Platinakumppanit
Ilmoitukset
Stadium Nuorisosäätiö
 
Copyright © 2011-2017 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.