KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 

Yhteystietoja

Sami Karvonen
Valmennuspäällikkö, futiskoulutoiminta
+358 40 529 4569
FC Kuusysi r.y.
Futiskoulut
+358 44 377 6969

FUTISKOULUN JATKOT 2017

Suuren suosion saavuttanut kesän 2017 futiskoulujen johdosta kaikille halukkaille tarjotaan vielä tilaisuus nauttia futiskoulusta lisäviikon merkeissä (7.8. - 11.8.2017).

Futiskouluun ovat tervetulleita kaikki vuosina 2006-2012 syntyneet tytöt ja pojat. Omilla kentillä harjoitellaan maanantaista torstaihin 7.-10.8. Koulu huipentuu Mukkulassa 11.8. kello 9 - 14 pelattavaan kenttien väliseen lopputurnaukseen!

Futiskoulun tarkoitus on tehdä jalkapallo tutuksi kaikille halukkaille positiivisella ja hauskalla otteella lähellä lapsen elinympäristöä. Ensikertalaiset tutustuvat lajin saloihin leikkien, kisaillen, pelaten ja ryhmässä toimien. Hieman varttuneemmille on luvassa enemmän pelaamista ja varsinaista lajiharjoittelua. Futiskouluja järjestetään kuudella eri kentällä Lahdessa ja lähikunnissa. Omat tyttöryhmät perustetaan niille kentille, joihin ilmoittautuu riittävästi tyttöjä. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Kentillä ohjauksesta vastaavat hymyssä suin, mutta sopivan jämäkästi liikunnanohjaajaopiskelijat. Apunaan heillä on Suomen Palloliiton lastenohjaajakurssin suorittaneet seuramme omat futistaiturit A- ja B- junioreista sekä naisten edustusjoukkueesta.

Ilmoittautuminen ja maksaminen:

JATKOFUTISKOULUN HINTA 40€ / OSALLISTUJA (sisaralennushinta 30€)

Sisaralennus voimassa vain kun futiskouluun osallistuu samasta perheestä kaksi tai useampi lapsi. Ensimmäisestä osallistujasta täysi maksu, kaikista perheen muista lapsista sen jälkeen hinta 30€.

Ilmoittautua voit suoraan ilmoittautumislomakkeen kautta. (AUKEAA OMASSA IKKUNASSA)
HUOM! Ilmoittautumisen jälkeen ilmoittajalle tulee sähköpostiin lasku, jossa tiedot maksamiseen!!!

Ryhmät löydät Jatkofutiskoulut 2017 alasivulta.

Maksamalla futiskoulumaksun vahvistat osallistumisen.

Vakuutus:

Kaikki futiskoululaiset vakuutetaan LähiTapiola vakuutuksella. Vahingon sattuessa ota yhteys Kuusysin toimistoon p. 044 377 6969, josta saat lisäinfoa vahinkoilmoituksen tekemiseen.

TERVETULOA MUKAAN!

Ilmoitukset
Jäsenyys LahenLiiga Jatkofutiskoulu
Yhteistyössä
Ilmoitukset
Stadium Nuorisosäätiö
 
Copyright © 2011-2017 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.