KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 

Yhteystietoja

Jenni Hannula
Palvelupäällikkö
puh. +358 440 876 869
jenni.hannula@fckuusysi.fi

Naisten kuntofutis

Tervetuloa mukaan NAISTEN kuntofutikseen!

Kesällä 2017 lanseerattu NAISTEN JALKAPALLOKOULU saa jatkoa.
FC Kuusysi järjestää jalkapallon saloihin perehdyttävän naisten kuntofutiksen kevät-kesällä 2018. Valittavana on kolmesta ryhmästä omin. Mukaan tarvitset urheiluvarustuksen ja halun liikkua, loppu jää meidän huoleksi. Suosittelemme treeneihin mukaan myös juomapulloa, sillä treeneissä on aina hiki-takuu.

Kesällä 2018 on tiedossa kaksi erillistä kokoontumista. Ensimmäiset ryhmät kokoontuvat touko-kesäkuussa (vkot 19-26) ja jatkoryhmät elo-syyskuussa (vkot 32-39).

Nyt voit ilmoittautua mukaan kevään ryhmiin. Kevään ryhmät kokoontuvat maanantaisin 7.5.2018 alkaen Jalon keinonurmella (Jalkarannan koulun yhteydessä oleva kenttä).

Kevään ryhmät 7.5.-25.6.2018 (8 kokoontumista).

  1. Terävät tulokkaat kello 18-19 (ei aiempaa kosketusta jalkapalloon tai hyvin vähäinen kokemus)
  2. Kokeneet konkarit kello 19-20 (Aiempi osallistuminen futiskouluun ja/tai jonkin verran kokemusta)
  3. Pelaajattaret kello 20-21 (peliryhmä)

Terävät tulokkaat
Tämä ryhmä on tarkoitettu ensi kertaa lajin pariin astuville ja/tai sellaisille, joilla kokemusta lajista on todella vähän. Lämmittelyjen jälkeen ohjatuilla kerroilla käydään läpi jalkapallon perustaitoja. Jokaisen kokoontumisen päätteeksi pelataan noin 20minuuttia.

Kokeneet konkarit
Ei nykyisille tai entisille ammattilaisille vaan sellaisille suunnattu ryhmä, jotka osallistuivat esimerkiksi kesän 2017 futiskouluihin. Tempo tai taitovaatimus on tässä ryhmässä hitusen suurempi, kuin ensimmäisessä ryhmässä ja harjoitteet sitä myöten vaativampia. Kuitenkin esimerkiksi vahvalla palloilutaustalla, liikunnallisuudella tai juniorivuosien lajitaustalla pärjäät tässä ryhmässä hienosti tai sillä kuuluisalla SISULLA ja TAHDOLLA. Harjoitukset koostuvat lämmittelyistä, taitoharjoittelusta ja peliosuudesta.

Pelaajattaret
Haluatko ennemmin vain kokoontua viikoittain pelaamaan? Sekin onnistuu. Tämä ryhmä on tarkoitettu sellaisille, jotka haluavat nauttia pelaamisesta. Peliryhmän harjoituskerta koostuu ohjatusta lämmittelystä ja pitkästä peliosuudesta, joissa neuvotaan mm. jalkapallon sääntöjä ja kuinka tilanteet olisi suotuisaa ratkoa. Peliryhmästä muodostetaan joukkue / kaksi joukkuetta, jotka pelaavat 5.8.2018 Lahdessa järjestettävässä Masto Cup-turnauksessa naisten harrastesarjassa.

Harjoituksen kesto 60 minuuttia
Hinta on 75 € (sisältää ohjauksen, kenttämaksut ja jäsenyyden).

Osallistuminen vahvistuu maksun suorittamisella eräpäivään mennessä. *Ryhmäkoko on rajoitettu*

HUOM! Mikäli sinulla on hotmail-osoite, niin tarkistathan roskapostin. Hotmail on siirtänyt meidän laskutusohjelmasta lähteviä viestejä roskapostiin.

JÄRJESTÄJÄ EI VAKUUTA OSALLISTUJIA!

Harjoituspaikka

Jalon keinonurmikenttä (Jalkarannan koulu, Sarvikuja 1, Lahti)

Ilmoittautuminen

 

Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä (aukeaa omassa välilehdessä)

Lisätietoa ryhmästä:
Jenni Hannula puh.0440876869 /

FC Kuusysi r.y.

Ilmoitukset
Jäsenyys LahenLiiga Futiskoulu
Platinakumppanit
Ilmoitukset
Stadium
 
Copyright © 2011-2018 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.