KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 

Yhteystietoja

Sami Karvonen
Valmennuspäällikkö, futiskoulutoiminta
+358 40 529 4569
FC Kuusysi r.y.
Toimisto (arkisin klo 9-15)
+358 44 377 6969

HELMI Futiskoulu

Futiskouluun ovat tervetulleita kaikki vuosina 2007-2013 syntyneet tytöt ja pojat. Omilla kentillä harjoitellaan arkisin 4.-15. kesäkuuta. Koulu huipentuu Kisapuistossa 18.-20. kesäkuuta pelattavaan kenttien väliseen HELMI-lopputurnaukseen!

Futiskoulun tarkoitus on tehdä jalkapallo tutuksi kaikille halukkaille positiivisella ja hauskalla otteella lähellä lapsen elinympäristöä. Ensikertalaiset tutustuvat lajin saloihin leikkien, kisaillen, pelaten ja ryhmässä toimien. Hieman varttuneemmille on luvassa enemmän pelaamista ja varsinaista lajiharjoittelua. Futiskouluja järjestetään lukuisilla kentillä Lahdessa ja lähikunnissa. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Kentillä ohjauksesta vastaavat hymyssä suin, mutta sopivan jämäkästi liikunnanohjaajaopiskelijat. Apunaan heillä on Suomen Palloliiton lastenohjaajakurssin suorittaneet seuramme omat futistaiturit

Harjoitusajat ja –paikat löydät HELMI futiskoulut 2018 -sivulta.

Hinta

TARJOUSHINTA 85 € - voimassa 27.5.2018 asti, hinta tämän jälkeen ilmoittautuneille 95 €.

Sisaralennus voimassa vain kun futiskouluun osallistuu samasta perheestä kaksi tai useampi lapsi. Ensimmäisestä osallistujasta täysi maksu, kaikista perheen muista lapsista sen jälkeen hinta -50%.

Sisaralennus voimassa myös siinä tapauksessa, mikäli toinen sisaruksista ilmoitettu Lahenliigaan, näin ollen futiskouluun ilmoitettu sisarhinta -50%.

Ilmoittautuminen ja maksaminen:

Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislomakkeen kautta (avautuu uuteen välilehteen).

llmoittautumisen käsittelyn jälkeen saat sähköpostiin laskun, jossa tiedot maksamiseen!
(Lasku ei tule välittömästi lomakkeen täytön jälkeen)

Maksamalla futiskoulumaksun vahvistat osallistumisen.
Futiskouluun voi tulla myös suoraan kentälle ilman ennakkoilmoittautumista.

Vakuutus:

Kaikki futiskoululaiset vakuutetaan LähiTapiola vakuutuksella. Vahingon sattuessa ota yhteys Kuusysin toimistoon p. 044 377 6969, josta saat lisäinfoa vahinkoilmoituksen tekemiseen.

Futiskoulupaketti:

Futiskoulun hinta sisältää UMBROn laadukkaan varustepaketin (FC Kuusysin tekninen pelipaita, pallo ja juomapullo), mitalin, diplomin, vakuutuksen ja FC Kuusysin jäsenkortin (vapaapääsy FC Lahden Veikkausliigan otteluihin).

TERVETULOA MUKAAN!

 

Ilmoitukset
Jäsenyys LahenLiiga
Yhteistyössä
Ilmoitukset
Stadium
 
Copyright © 2011-2018 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.