KÄYTTÄJÄNIMI SALASANA  KIRJAUDU 
Sami Karvonen
Valmennuspäällikkö, futiskoulutoiminta
+358 40 529 4569
FC Kuusysi r.y.
Toimisto (arkisin klo 9-15)
+358 44 377 6969

#Lahenliigan pelitapahtumat

 

#Lahenliigan seuraava pelitapahtuma on lauantaina 23.3.2019  klo 13:00-15:00 Suurhallissa. Osoite on Salpausselänkatu 7.

2010-2011 syntyneiden aikataulu!
Pelitapahtuma alkaa klo 13:00, jolloin pelaajista muodostetaan joukkueet. Pelit alkavat klo 13:10 ja päättyvät klo 13:55.
Tapahtuma päättyy klo 14:00. Tavoitteenamme on pelata 4x10 minuuttia, mutta saatamme joutua lyhentämään viimeisen pelin kestoa.

2012-2013 syntyneiden aikataulu!
Pelitapahtuma alkaa klo 13:45, jolloin pelaajista muodostetaan joukkueet. Pelit alkavat klo 14:00 ja päättyvät klo 15:00
Tapahtuma päättyy klo 15:00. Tavoitteenamme on pelata 4x10 minuuttia, mutta saatamme joutua lyhentämään viimeisen pelin kestoa.

Pelit pelataan 3vs3 pelimuodolla pieniin maaleihin, jotta kaikille

pelaajille tulisi mahdollisimman paljon pallokosketuksia.

Laittakaa pelaajille sisäliikuntavarusteet, sisäpelikengät tai nappikset,
säärisuojat, oma pallo ja juomapullo vedellä täytettynä mukaan.

Solmittehan pelaajien kengät tuplasolmuille, etteivät nauhat aukea pelien
tiimellyksessä.

Toivomme että peleissä vanhemmat kannustavat kaikkia joukkueita ja pelaajia,

pelinohjaajat ja me valmentajat huolehdimme valmentamisesta.

Lahenliigan talven 2018-2019 muut pelipäivät ovat:  6.4 ja 13.4

Lahenliiga talvikauden päätöstapahtuma TIISTAINA 16.4 klo 17:00-19:00 Lahden Suurhallissa

 

Säännöt

Pelit pelataan turnausluonteisena tapahtumana lyhyellä peliajalla.

PELIAREENA
Pelialueen koko on n. 20x15m. Maalit ovat ns. pienpelimaaleja (n. 1,6x0,6 m). Ne ovat kevytrakenteisia ja niissä ei saa roikkua / istua päällä myöskään taukojen aikana !!


PELAAJAT
Joukkueeseen kuuluu 4-6 pelaajaa. Kummallakin joukkueella on kentällä yhtä aikaa 3 pelaajaa. Turnauksessa ei voi pelata vähemmällä, kuin kolmella pelaajalla joukkuetta kohti.


PELIEN MÄÄRÄ JA PELIAIKA

Pelejä tulee arviolta 6-7 kappaletta/joukkue. Peliaika on 8-10 min./peli.


PELAAJIEN VARUSTEET

Pelivarustukseen kuuluvat säärisuojat sekä jalkapalloiluun ja keinonurmelle sopivat pelijalkineet. Pelaaja ei saa käyttää esineitä tai pitää yllään mitään, joka voi olla vaarallista hänelle itselleen tai muille pelaajille.


PELINOHJAAJA JA FAIR PLAY

Peliä pelataan hyvässä hengessä ja kiistatilanteissa käytetään "kivi-paperi-sakset" – menettelyä. Kentän laidalla on kuitenkin pelinohjaaja, joka valvoo pelin etenemistä sääntöjen puitteissa.

OTTELUN KULKU

Turnauksissa pyritään siihen, että kaikki ottelut eri kentillä alkavat ja päättyvät samanaikaisesti. Aloitus tapahtuu kentän keskipisteestä, jolloin pelaajien on oltava omalla kenttäpuoliskollaan ja vastustajan väh. 3 m päässä pallosta. Aloitus on suoritettu, kun pallo sen seurauksena liikahtaa syötettäessä tai kuljetettaessa. Jokaisen maalin jälkeen on molempien joukkueiden vaihdettava yksi pelaaja. Kentälle tuleva pelaaja saa tulla peliin vasta sitten, kun poistuva on ensin poistunut samalta kohdalta. Maalin jälkeen joukkue, jonka maaliin pallo meni, jatkaa peliä alkupotkulla / - kuljetuksella keskipisteestä.


MAALI

Maalin saa tehdä koko kentän alueelta. Suoraan aloituksesta ei saa tehdä maalia. Maaliin ei saa puolustustilanteessa koskea. Jos tarkoituksella maaliin koskee tuomitaan hyökkäävälle joukkueelle maali.


RAJAPOTKU

Rajapotku/kuljetus (saa lähteä kuljettamaan, ei ole pakko syöttää) tuomitaan, kun pallo on ylittänyt kentän sivurajan. Suoraan rajapotkusta ei saa tehdä maalia. Vastustajien on oltava vähintään kolmen metrin päässä aloituspaikasta. Potkaisijan on laitettava pallo peliin neljän sekunnin sisällä siitä, kun hän on asettanut sen paikoilleen tai pelinvalvoja on antanut siihen luvan. Pelissä ei ole kulmapotkua, vaan peli jatkuu aina sivurajalta.


VAPAAPOTKUT JA RANGAISTUSPOTKUT

Pelaaja ei saa pelata palloa käsin, eikä käyttää väkivaltaa. Maassa pelaaminen on kielletty. Kaikissa sääntörikkomuksissa saa vastustaja vapaapotkun aina rikekohdasta tai hyökkäävän joukkueen rikkoessa keskialueelta. Vastustajan pelaajien on oltava väh. 3m päässä pallosta. Laittaakseen pallon peliin pelaaja voi aina valita syötön kanssapelaajalle tai lähteä kuljettamaan itse. Kaikki vapaapotkut pitää antaa viivyttelemättä (suos.4sek) ja vastustajan pelaajien on oltava myös väh. 3m päässä pallosta. Pelissä ei käytetä rangaistuspotkua.


KURINPITORANGAISTUKSET

Pelaaja poistetaan kentältä, jos hän syyllistyy törkeään epäurheilijamaiseen käytökseen, rumaan peliin, vie vastajoukkueelta maalin pelaamalla palloa tarkoituksellisesti käsin, tai käyttää sopimatonta kieltä.

PELINOHJAAJAT
Pelinohjaajina toimivat FC Kuusysin junioripelaajat,.

Ilmoitukset
Tukijengi
Platinakumppanit
Ilmoitukset
Stadium
 
Copyright © 2011-2019 FC Kuusysi r.y. 
Powered by Tucom Oy.