LahenLiikkari

Mitä on LahenLiikkari?

LahenLiikkari on FC Kuusysin uusi toimintamuoto. Se on tarkoitettu palloilusta ja monipuolisesta liikunnasta kiinnostuneille tytöille. Liikkari toimii myös erinomaisesti lapsen ensikosketuksena liikunta- ja urheiluseuratoimintaan. LahenLiikkari ei vaadi osallistujalta aiempaa osaamista palloilun tai liikunnan parista. Liikkarin tunnuspiirteitä on laadukas ohjaajatoiminta, matalan kynnyksen palloilutoiminta sekä toimiminen erilaisissa ympäristöissä, jotka kehittävät lasten motorisia liikuntavalmiuksia.

Tämä toimintamuoto on yksi FC Kuusysin pelaajapolun alkuja, josta on mahdollista siirtyä myöhemmällä iällä seuran edustus- ja harrastejoukkueisiin.

LahenLiikkari toiminta toteutetaan syyskaudella 2020 vuonna 2012-2015 syntyneille tytöille. Toiminta koostuu kolmesta toimintajaksosta: tammi-huhtikuu, touko-elokuu sekä syys-joulukuu. Mukaan toimintaan voit ilmoittautua ja tulla koska tahansa.

Liikkariryhmä kokoontuu kahdesti viikossa, pitäen sisällään toisen jalkapalloa ja palloilua sisältävän harjoituksen, sekä toisen monipuolisen liikuntaharjoituksen. Liikuntaharjoituksessa hyödynnetään monipuolisesti eri lajeja ja monipuolisia olosuhteita, sekä kuunnellaan osallistujien toiveita koskien harjoituksen sisältöä. Varusteina osallistujilla harjoituksiin monipuolinen ulkoliikuntavarustus ja juomapullo.

LahenLiikkarista käynnistyy liikunnallisen elämäntavan omaksuminen ja hauska harrastus.

Hinta

Toimintakauden hinta 180 €. Sisaralennus -20 € nuorempien sisarusten osalta.

Harjoitusvuorot

LahenLiikkarissa on tapahtumia kahdesti viikossa.

Lisätietoja syyskauden vuoroista tulee kun ne vahvistuvat.