FC Kuusysin Erkkarit-joukkueelle SM-osaturnauksesta kultaa ja pronssia

FC Kuusysin erityisliikuntaryhmien joukkueet osallistuivat menneenä viikonloppuna Hämeenlinnassa pelattavaan HJS Syysturnaukseen. Kyseisen turnauksen yhteydessä pelattiin erityisliikunnan SM-osaturnaus. FC Kuusysin joukkueet ovat tunnetusti olleet vuosittain turnauksen kärkikahinoissa, ja tämäkään vuosi ei tehnyt sen suhteen poikkeusta.

Turnaus pelataan neljässä eri kategoriassa (A, B, C ja D), joihin joukkueet ilmoittautuvat tasonsa ja taustan mukaan. FC Kuusysin valkoinen joukkue osallistui B-tasoon ja sininen joukkue D-tasoon. B-tasolla FC Kuusysin valkoinen joukkue voitti kultaa ja D-tasolla FC Kuusysin sininen joukkue pronssia.

Erityisryhmien valmentajien mukaan kuuma ilma ja poikkeusoloista johtuva tauko eivät vaikuttaneet pelaajien toimintaan kentällä. ”Kaikki pelaajat tsemppasivat upeasti, eikä uskoisi, että takana on ollut kahden kuukauden tauko. Onnistumisia tuli laajalla kirjolla koko joukkueen pelaajille.” Kommentoi Erkkareiden luotsi Ida Mäkelä. Ja syystäkin valmentajat olivat erityisen tyytyväisiä turnaukseen.

Valkoisen joukkueen tarkempia tuloksia turnauksesta voit nähdä täältä

Ja samoiten sinisen joukkueen tuloksia vastaavasti täältä

 

Oikein suuret onnittelut SM-mitalisteille

FC Kuusysi ry