Ekakosketus 2013-syntyneillä

FC Kuusysissä käynnistyy syksyn mittaan useampi joukkue.

Tänään (1.9.2020) käynnistyy 2013-syntyneiden poikien joukkuetoiminta Kärpäsen uudenkarhealla tekonurmella. Joukkueen startissa on mukana yli 30 innokasta pelimiestä. "Edelleen joukkueeseen toivotaan lisää pelaajia": toteaa joukkueen valmennuksesta vastaava toiminnanjohtaja Pasi "Rene" Reinisalo. Lisätiedot joukkueen toiminnasta ja harjoituksista https://www.fckuusysi.fi/toimintaryhmat/98.

Myös tyttöjen 2012-2013-syntyneiden joukkuetoiminta on käynnistynyt nappulavalmentaja Riku Björklundin johdolla. Alkutaipaleella -12-13-syntyneet tytöt harjoittelevat yhtä aikaa 2011-syntyneiden tyttöjen joukkueen kanssa. Omiksi ikäluokiksi joukkueet eriytyvät pelaajamäärän salliessa. Lisätiedot joukkueen toiminnasta ja harjoituksista https://www.fckuusysi.fi/toimintaryhmat/94.

FC Kuusysissä on mahdollisuus pelata monella eri tasolla. Laadukkaassa matalankynnyksen harrastejoukkuetoiminnassa pelaajien on mahdollista osallistua määrällisesti kevyemminn toimintaan. 2011-2012-syntyneiden joukkueessa on myös tilaa uusille harrastajille. Harrastejoukkue on hyvä paikka harjoitella futista ja ryhmätoimintaa, se voi toimia reittinä kohti ikäkausijoukkueita, mutta pelaajan on myös mahdollisuus harrastaa futista lähes aikuisuuteen asti sitoutumatta kilpailutoimintaan. Lisätietoja harrastejoukkueen toiminnasta https://www.fckuusysi.fi/toimintaryhmat/96

Mihin tahansa FC Kuusysin toimintaan on mahdollista ilmoittautua mukaan koska tahansa, helpoiten se onnistuu täyttämällä lomake FC Kuusysin kotisivuilla https://www.fckuusysi.fi/uutena-seuraan

Lisätietoja löytyy kattavasti kotisivuilta, mutta myös tarvittaessa puhelimitse. Joukkuetoiminnoista tarkimmat informaatiot antavat joukkueiden johtajat.

Tervetuloa mukaan hyvään seuraan!

FC Kuusysi ry

 

Kuva Tomi Saarivirta