FC Kuusysi tiedotti jäsenistöään päivitetyllä PHHYKY:n suosituksella

Maanantaina 16.11.2020 Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä antoi Lahtea koskevan päivitetyn suosituksen. FC Kuusysi reagoi päivitettyyn suositukseen nopeasti, ja välitti jäsenistölle ohjeistusta suosituksesta. Kaikkien yhteinen etu on, että jatkossakin saamme peli- ja harjoitusympäristön pysymään toiminnassa, joten aiheellista on tehostaa toimenpiteitä alueellamme.

PHHYKY:n suosituksessa annettaan päivitystä muun muassa liikuntaa ja urheiluun sekä niiden seuraamiseen käytettävissä tiloissa.

FC Kuusysi antoi jäsenistölle suosituksen, että harjoituksien tuonti- ja hakutilanteissa vanhemmat eivät tule sisätiloihin, vaan liikuntatiloihin (liikuntasalit, juoksusuorat, väestönsuoja ym.) ja niiden oheistiloihin tulisivat vain joukkueiden pelaajat ja välttämättömät toimihenkilöt. Jalkapallohalleissa FC Kuusysi korosti toimimaan annetun suosituksen mukaisesti ja välttämään turhaa oleilua sisätiloissa. FC Kuusysi antoi myös suosituksen, että joukkueiden toimihenkilöt, jotka osallistuvat harjoituksiin käyttäisivät sisätiloissa maskia, mikäli suinkin mahdollista.

PHHYKY:n suositus 16.11.2020 https://www.phhyky.fi/fi/asiakkaalle/koronavirus/

Lisätietoja tarvittaessa

Pasi Reinisalo, toiminnanjohtaja

puh. 0445876969 /

FC Kuusysi ry