Tomi Honkasesta erityisliikuntavastaava

FC Kuusysin toimijajoukko vahvistui merkittävästi, kun pitkään seurassa useissa eri tehtävissä toiminut Tomi Honkanen nimitettiin erityisliikuntavastaavaksi (oto). Honkasella on myös usean vuoden kokemus erityisliikuntaryhmien valmennuksesta seuratoiminnan lisäksi. Seuran entinen puheenjohtaja nimittää erityisliikuntaa eräänlaisena kutsumuksena itselleen. Erityisliikunnan merkitys seuran moninaisessa toimintakentässä on erittäin tärkeää, ja hienoa että tähän positioon löydettiin innokas ja hyvä tekijä.

FC Kuusysissä toimii tällä hetkellä kaksi erityisliikunnan joukkuetta: Erkkarit ja Erityiset. Erkkarit pelaavat vuosittain SM-osaturnauksissa, ja ovat totutusti kamppailleet aina kirkkaimmista mitaleista siellä. Erkkarit joukkueessa pelaa pääsääntöisesti 15 vuotta täyttäneet pelaajat. 7-15-vuotiaiden Erityisten joukkue vastaavasti harjoittelee aktiivisesti ja kaipaa kipeästi uusia pelaajia joukkueeseensa. Erkkarit joukkueen valmennuksesta vastaa jatkossakin Ida Mäkelä.

Honkanen itse on erittäin innostunut uudesta vastaavan tehtävästä. Tehtävän alkumetreillä Honkanen kuvailee, että on tärkeää tavata erityisliikunnan parissa toimivat henkilöt niin seuran sisältä kuin alueellisesti muista organisaatioista. Tärkeää on myös tuoda erityisliikunnan mahdollisuuksia esiin jatkossa vahvemmin.

FC Kuusysi ry