Oona Kokko työharjoittelussa FC Kuusysissä

Aika ajoin FC Kuusysin toimistolla työskentelee työharjoittelijoita eri oppilaitoksista. Seura suhtautuu erittäin myötämielisesti työharjoittelijoihin, ja haluaa toimia vahvana työelämän yhteistyökumppanina oppilaitoksille. Seuran toiminta on erittäin moninaista, joten mahdollisuuksien mukaan seurassa voidaan toteuttaa hyvinkin erilaisia työharjoittelujaksoja.

15-vuotias yhdeksäsluokkalainen Oona Kokko on ollut viimeisen kahden viikon ajan FC Kuusysillä TET-harjoittelussa. Harjoittelun aikana Oona on ahkeroinut palkintojen, Masto Cup-turnauksen ja erilaisten sähköisten tiedostojen parissa, sekä temmeltänyt FC Kuusysin järjestämissä koulujen pihapelikerhoissa.

“Viihdyin TET-harjoittelussa, sillä minulle oli monipuolisesti tehtäviä tarjolla, ja pääsin työskentelemään toimistohommien ohella myös lasten kanssa. Kivaa vaihtelua tuli Jennin suunnalta virkistävien piirto- ja laminointikeikkojen myötä.”

Oona on itse FC Kuusysissä pelaava pelaaja. Pelaajataustaa hänellä on reilu viiden vuoden ajalta. Kokko pelaa tällä hetkellä 2006-syntyneiden tyttöjen joukkueessa. Lisäksi Kokko toimii seurassa myös valmentajan roolissa T2011-syntyneiden joukkueessa, sekä ohjaajana LahenLiigassa. 

“Koen, että TET-harjoittelu on ollut hyödyllinen kokemus. Olen saanut hienon mahdollisuuden päästä seuraamaan läheltä mitä seurassa tapahtuu. Ymmärrän paremmin seuran toimintaa, ja erilaisia toimintaan vaikuttavia tekijöitä.”

Oona kiteyttää vielä lopuksi viestiä työharjottelupaikkaa etsiville: “Suosittelen hakemaan työharjoitteluun FC Kuusysille, jos on kiinnostusta tutustua paremmin seuran toimintaan pelaamisen ohella, sekä mikäli haluaa laaja-alaiseen oppiin erilaisesta toiminnasta.”

FC Kuusysi kiittää Oonaa tehokkaasta työharjoittelusta.

Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelupaikasta, ota yhteys 0443776969 /

FC Kuusysi ry