LahenLiigan kevätkausi käynnistyi

FC Kuusysin kaupunginosatoiminta, LahenLiiga pyörähti käyntiin tammikuun toisella viikolla. Joulukuun rajoituksista johtuen moni nuorempi peluri odotti jo innolla pääsyä takaisin harjoitusten pariin.

LahenLiiga on vuosina 2013–2015-syntyneille tytöille ja pojille ensikosketus seuratoimintaan ja jalkapalloon. LahenLiigassa on kolme toimintajaksoa, keväällä, kesällä ja syksyllä. Osallistuminen LahenLiigaan ei vaadi aiempaa kokemusta jalkapallosta tai muusta liikunnasta. Toteutus tapahtuu Lahden ja lähialueiden eri kaupunginosissa.  

Arkisin harjoitellaan lähellä lapsen kotia. Harjoituksissa toimitaan ryhmissä ja tutustutaan uusiin ystäviin, liikunnan iloa unohtamatta. Treeneissä opetellaan sääntöjä ja jalkapallon alkeita. Jokainen mukana oleva lapsi saa mahdollisuuden harrastaa omien kykyjen ja halujen mukaisesti. Viikonloppuisin pelaajat kokoontuvat Mukkulan kuplassa tai Lahti Energia Areenalla yhteisissä pelitapahtumissa.

LahenLiiga toiminta kokoontui koulujen saleissa, vallitsevat koronasuositukset huomioiden kahden viikon ajan. Koronatilanteesta johtuvien uusien PHHYKY:n suositusten mukaisesti LahenLiiga kokoontuu seuraavien kolmen viikon ajan ulkotiloissa (26.1.–15.2.). Ulkona harjoitellaan monipuolisesti erilaisia pelejä ja leikkejä, sekä mahdollisuuksien mukaan pelataan hankipalloa.

LahenLiiga-toiminta on tarkoitettu 5–7-vuotiaille lapsille, ja mukaan voi liittyä kesken kauden. Mikäli perheestä tai naapurustosta löytyy innokkaita toimintaan mukaan tulijoita, niin ilmoittaudu mukaan. Lisätiedot ja ilmoittautumiset www.fckuusysi.fi/lahenliiga

FC Kuusysi ry