Löydä uusi supervoimasi - futisseikkailu 5-8-vuotiaille tytöille alkaa

FC Kuusysi käynnistää TOUKOKUUSSA uudet, tytöille suunnatut jalkapalloryhmät. Seura on valittu mukaan 5-8-vuotiaille suunnattuun UEFAn ja Disneyn Playmakers-ohjelmaan. Ohjelma tarjoaa nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua jalkapalloon harrastuksena. Playmakers-harjoituksissa liikunnallisia-, sosiaalisia- ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tutujen Frozen II ja Ihmeperhe II -tarinoiden maailmassa.

TOIMINTA KÄYNNISTYY TOUKOKUUSSA - ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ

FC Kuusysissä Playmakers-toiminta on osa LahenLiiga-toimintaa jatkossa. Playmakers toimintakaudet jakautuvat kolmeen sykliin touko-elokuuhun, syys-joulukuuhun ja tammi-huhtikuuhun.

Kesän 2021 jaksossa arkisin pelaajat harjoittelevat UEFAn laatimien harjoitteiden pohjalta omalla kentällä, ja noin joka toinen viikonloppu Playmakers-ryhmät osallistuvat LahenLiiga-pelitapahtumiin. Näin päästää alusta lähtien kokemaan myös jalkapallon pelitapahtumien riemu.

Kesän 2021 toimintajaksoon lukeutuu myös perinteinen futiskoulu, jolloin 7.-18. kesäkuuta harjoitellaan arkisin lähikentällä, ja futiskoulu päätetään yhteiseen kenttien väliseen lopputurnaukseen 21.-23.6.

Ryhmät kokoontuvat toukokuun alusta lähtien MAANANTAISIN 3.5.-30.8. (tarkemmat tiedot kokoontumisista Playmakers-sivuilla)

  • klo 16.45-18.00 5-6-vuotiaat tytöt Paavolan tekonurmi (Tunnelipolku, Lahti)
  • klo 18.15-19.30 7-8-vuotiaat tytöt Paavolan tekonurmi (Tunnelipolku, Lahti)

Lue lisää Playmakers-ryhmistä, kokoontumisajoista ja ilmoittaudu mukaan.

Ilmoittautuminen ryhmiin on auki.

Ryhmän hinta 150€/osallistuja.
Huurteinen helmikuun tarjous voimassa 28.2.2021 asti.

Tarkasta tarkemmat tiedot hinnasta, ja maksun sisällöstä täältä.

FC Kuusysi ry