Pääsiäistarjous kesän 2021 LahenLiigaan

FC Kuusysin kaupunginosatoiminta, LahenLiiga on tarkoitettu lapsen ensikosketukseksi jalkapallo- ja urheiluseuratoiminnassa. Toiminta on tarkoitettu 5-7-vuotiaille tytöille ja pojille. Pääpiirteittäin arkisin harjoitukset pyörivät lähikentillä, lähellä lapsen kotia. Viikonloppuisin kokoonnutaan yhteisiin pelitapahtumiin. Kesäaikana toiminta on ulkoilmassa tapahtuvaa toimintaa.

LahenLiiga-toiminnan harjoitukset pitävät sisällään monipuolisesti jalkapallo- ja liikuntaharrastuksen ominaisuuksia, ja lasten ryhmä- ja yksilöliikuntataitoja harjaannutetaan monin eritavoin, unohtamatta jalkapallotaitojen kartuttamista.

LahenLiigassa vastuuvalmentajana toimii seuran pitkäaikainen nappulavalmentaja Riku Björklund (Liikunnanohjaaja AMK), apunaan seuran oman valmentaja-akatemian nuoret valmentajat, sekä innokkaat liikunnanohjaajaopiskelijat ja seuran valmentajat. Kesäaikaan toimintaa on laaja-alaisesti ympäri Lahtea ja lähikuntia.

Kesä 2021 LahenLiiga

  • Harjoitukset käynnistyvät toukokuussa
  • Touko-elokuun ajan (heinäkuussa lomaviikko)
  • Kesäkuun 7.-23.6. LahenLiigalaiset osallistuvat kesäfutiskouluun, jolloin normaaleja LahenLiigan harjoituksia EI ole
  • Noin joka toinen viikonloppu pyritään järjestämään kenttien välisiä pelitapahtumia, mikäli koronatilanne ja viranomaiset sen alueella sallii
  • 2015-2013-syntyneille tytöille ja pojille (kesätoimintaan voivat innokkaat 2016-syntyneet tulla mukaan kokeilemaan)

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Kesällä 2021 tytöille uusi konsepti

Palloliiton, UEFAn ja Disneyn kanssa yhdessä laadittu konsepti rantautuu kesän alussa LahenLiiga-toimintaan. Kutsumme mukaan kaikki 2016-2013-syntyneet tytöt Playmakers-ryhmiin. Lue lisää Playmakers-toiminnasta täältä.

Playmakers-ryhmien tarkemmat lisätiedot löydät ryhmien omilta sivuilta.

 

PÄÄSIÄISEN YLLÄTYSTARJOUS - KAVERI MUKAAN, MOLEMMILLE ALENNUS

Pääsiäisen kunniaksi tarjoamme kaikille 1.4.-5.4.2021 välisenä aikana ilmoittautuneille alennusta seuraavasti.

Houkuttele LahenLiigaan ja/tai Playmakers-ryhmiin mukaan kaveri. Saatte molemmat alennusta 20€ ilmoittautumisesta.

Lomakkeen täyttämällä lisätkää lisätietoja-kenttään sen kaverin nimi, kenen kanssa olet tulossa mukaan toimintaan (molempien tulee täyttää ilmoittautuminen normaalisti).

Laskuttaessa huomioimme alennuksen. Nyt siis suklaamunien sijaan metsästämään kaveria mukaan kivaan harrastukseen.

 

HUOM! Toiminnan toteutuksessa otetaan luonnollisesti aina huomioon ajankohtainen koronavirustilanne ja alueen suositukset. Mikäli toimintaa ei viranomaispäätöksellä päästä syystä tai toisesta toteuttamaan, palautetaan osallistujille ennakkoon maksetut osallistumismaksut. Ilmoittautumiset laskutetaan muutaman päivän sisällä ilmoittautumisesta, laskuilla on eräpäivä toukokuun lopussa. Maksuun kuuluvan varustepaketin osallistuja saa luonnollisesti, kun lasku on maksettu.

FC Kuusysi ry