Ilmoittautuminen kesän toimintoihin käy vilkkaana

Kesän 2021 lasten toimintoihin ilmoittautuminen käy ilahduttavan vilkkaana. Ilmoittautuminen on ollut käynnissä nyt lähes kuukauden ajan, ja esimerkiksi tytöille suunnattuihin Playmakers-ryhmiin on ilmoittautunut jo lähes 20 uutta tyttöä mukaan. Myös kaupunginosatoiminta, LahenLiiga on kerryttänyt ilmoittautumistilastoaan mukavasti.

Perinteiseeen kesän starttiin, Futiskouluun on ilmoittautunut jo pitkälle toista sataa osallistujaa.

Tiedossa on jälleen mahtava kesä jalkapallojuhlan ympärillä. Paikka peleille kannattaa siis varata!

Alla vielä pähkinänkuoressa kesän toimintamahdollisuudet:

LahenLiiga - kaupunginosatoiminta

LahenLiiga-toiminta on tarkoitettu vuosina 2015-2013-syntyneille tytöille ja pojille ensikosketukseksi lajin parissa. LahenLiigassa harjoitellaan arkisin eri kaupunginosissa, lähikentällä, lähellä lapsen kotia. Noin joka toinen viikonloppu pelataan yhteisissä kenttien välisissä pelitapahtumissa. LahenLiiga kokoontuu toukokuusta elokuuhun, ja tarkoittaa käytännössä yhtä harjoitusta viikossa, sekä satunnaisia pelitapahtumia. LahenLiigan osallistumismaksuun kesällä lukeutuu osallistumisoikeus Futiskouluun. Lisätiedot LahenLiigasta ja ilmoittautumiset.

Playmakers - Koe jalkapallo Frozen II tai Ihmeperhe II tarinoiden silmin

Uudet Playmakers-ryhmät ovat UEFAn, Disneyn ja Palloliiton yhdessä lanseeraamat tytöille kohdennetut jalkapalloryhmät. Playmakers-ryhmissä jalkapalloharjoittelu kohdataan tarinan maailmassa, ja 5-8-vuotiaat tytöt pääsevät uudella, kiinnostavalla tavalla tutustumaan lajin saloihin. FC Kuusysissä Playmakers-toiminta on osa LahenLiiga-toimintaa, ja se mukailee toiminnaltaan LahenLiigan kesärytmiä: Arkisin harjoitellaan maanantaisin Paavolan tekonurmella, ja toisinaan viikonloppuisin on mahdollisuus osallistua pelitapahtumiin. Playmakers on tarkoitettu erityisesti tytöille, joilla ei ole aiempaa lajitaustaa ja/tai lajitaustaa on hyvin vähän. Ryhmät kokoontuvat touko-elokuun välisen ajan ja hintaan sisältyy osallistuminen Futiskouluun. Lisätiedot Playmakers-ryhmistä ja ilmoittautumislinkki.

Futiskoulu - Kesän parhaat muistot mukaan

FC Kuusysin kesäfutiskoulu on perinteinen kesän startti. Vuosittain futiskouluun ilmoittautuu 400-500 lasta, ja toimintaa toteutaan useilla kymmenillä eri kentillä. Kesällä 2021 toiminta on suunnattu 2016-2009-syntyneille tytöille ja pojille. Huom! syntymävuodet ovat suuntaa antavia, joten on täysin sallittua ilmoittaa +-1v. lapsia. Kesällä lanseerataan oma ryhmä myös 4-vuotiaille Kärpäsen koululla toimivan futiskoulun yhteydessä. Futiskoulussa harjoitellaan 7.-18.6. arkisin eri kentillä ympäri Lahtea. Maanantaista perjantaihin harjoitellaan siis joka päivä. 21.-23.6. pelataan yhteinen kenttien välinen lopputurnaus Kisapuiston Stadionilla erillisen ohjelman mukaisesti. Futiskouluhintaan lukeutuu PUMA:n upea varustepaketti: tekninen T-paita, juomapullo ja pallo. Lisätiedot futiskoulusta ja ilmoittautumislinkki.

FC Kuusysi ry