Kesän LahenLiiga käynnistyi pirteänä

FC Kuusysin kaupunginosatoiminta, LahenLiiga käynnistyi lähikentillä toukokuun alkupuolella.

Lyhykäisyydessään LahenLiiga toiminta on 5-8-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu jalkapalloharrastus. Arkisin harjoitellaan lähellä lapsen kotia tunnin mittaisissa harjoituksissa, innokkaimmat osallistuvat kahteen viikkoharjoitukseen, noin joka toinen viikonloppu pelataan kenttien välisissä yhteisissä pelitapahtumissa. LahenLiigassa ohjaajina toimivat FC Kuusysin valmentaja-akatemian kasvatit.

Kesän LahenLiigan viikottaisiin harjoituksiin osallistuu miltein 270 osallistujaa. Toimintaan voi liittyä mukaan koska tahansa. Lisätietoja LahenLiigan-toiminnasta omilta sivuilta.

LahenLiigan lisäksi pian starttaa kesän odotetuin koulu, futiskoulu. Perinteiseen kesän käynnistymiseen on ilmoittautunut myös jo yli 450 lasta. Kesäkuun alussa on siis tiedossa mahtavat futiskarkelot. Futiskoulu on suunnattu 4-11-vuotiaille (2017-2009) tytöille ja pojille. Pääsääntöisesti kentillä toimivat 5-11-vuotiaat tytöt ja pojat, mutta osallistujien toiveesta kesällä 2021 järjestetään oma ryhmä 4-vuotiaille Kärpäsen koulun kentällä. Tuo nelivuotiaiden ryhmä on jo tässä vaiheessa kerännyt ilahduttavasti osallistujia. Futiskouluun ilmoittaudutaan ennakkoon täyttämällä lomake FC Kuusysin kotisivuilla. Linkistä löydät tarkemmat tiedot, missä ja milloin ryhmät kokoontuvat.

FC Kuusysin kesän toimintaryhmät toimivat myös työllistäjänä useille nuorille ohjaajille. Alueen liikunnanohjaaja- ja liikuntaneuvojaopiskelijat, sekä FC Kuusysin omat kasvatit hakeutuvat vuosittain mukavan kesätyön pariin FC Kuusysiin. Seura kouluttaa ohjaajat valmentaja-akatemian ja futiskouluohjaajakoulutuksien avulla, ja kentillä toimivat FC Kuusysin päätoimiset työntekijät ohjaajien sparraajina jaksojen ajan.

FC Kuusysi ry