FC Kuusysi liikuttamassa lapsia ja nuoria koulujen kerhoissa

FC Kuusysi on jo useiden vuosien ajan toiminut eri kouluilla kerhoissa mukana ohjaustehtävissä. Keväällä 2021 käynnistyi Harrastamisen Suomen mallin pilotti sekä Lahdessa että Hollolassa. FC Kuusysi toimi menneenä keväänä aktiivisena toimijana mukana molempien kuntien pilotointivaiheessa. Kevään pilottivaiheen jälkeen seura osoitti kiinnostuksensa toimia myös jatkossa kouluilla ohjaustehtävissä, ja hakeutui mukaan palveluntarjoajaksi syksystä 2021 lähtien.

Syksystä 2021 FC Kuusysi järjestää toimintaa 1.-9-luokkalaisille niin Lahdessa kuin Hollolassa. FC Kuusysi ohjaa monipuolisesti jalkapallo-, palloilu-, pihapeli- ja liikuntakerhoja ympäri kuntia. Kerhot toteutetaan lasten toiveiden pohjalta. Koulujen maksuttomat kerhot tarjoavat kaikille mahdollisuuden osallistua toimintaan.

Syksy 2021 on jälleen seuralle vilkas myös kerhojen puitteissa. FC Kuusysi ohjaa viikoittain 30 tuntia kerhoja niin Lahdessa kuin Hollolassa.

Tällä hetkellä toteutuvat FC Kuusysin ohjatut kerhot on koottu keskitetysti omille sivuille, ja alasivulta on nähtävissä viikkorytmimme, sekä ilmoittautumisohjeet.

Haluaisitko toimia kerho-ohjaajana FC Kuusysin kerhoissa?

Laajennamme kerhotoimintaa koko ajan, ja etsimme uusia virikkeellisiä ohjaajia toteuttamaan kouluilla tapahtuvaa kerhotoimintaa. Mikäli kiinnostuit ohjaustehtävistä, olet 18 vuotta täyttänyt, kokenut ja innostava ohjaaja lasten ja nuorten parissa, ota yhteyttä kerhotoiminnasta vastaavaan palvelupäällikkö Jenni Hannulaan.

FC Kuusysi ry