Syksyn lastenliikunnat käyntiin pirteänä

Syyskuun alusta käynnistyivät FC Kuusysin sisäkauden lastenliikuntatoiminnot.

Perhefutis pääsi käynnistymään menneen talven 2020–2021 koronatauon jälkeen kahdella ryhmällä. Vekkulit- ja Vipeltäjät-ryhmissä toimii tiistaisin ja torstaisin perheen pienimmät futisinnokkaat 3–5-vuotiaat lapset vanhempiensa kanssa. Iloisissa perheliikuntatuokioissa tutustutaan jalkapallo-, ryhmä- ja urheiluseuratoimintaan. Mukaan on ilmoittautunut lähes 40 perhettä. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa koulun salissa. Toisinaan viikonloppuisin järjestetään ryhmien yhteisiä temppuratakertoja Lahti Energia Areenan Treeni-kentällä. Lue lisää perhefutiksesta täältä, ja mukaan mahtuu vielä uusia perheitä.

FC Kuusysin LahenLiiga eli kaupunginosatoiminnan syysjakso pyörähti käyntiin syyskuun alulla. Koulujen saleissa harjoittelevat 2016–2014-syntyneet tytöt ja pojat arkiharjoituksissa. Tunnin mittaisissa harjoituksissa harjoitellaan pelien ja leikkien tiimellyksessä ryhmässä toimimisen sääntöjä, sekä jalkapallon alkeita. Noin joka toinen viikonloppu lahenliigalaiset osallistuvat kenttien väliseen pelitapahtumaan Mukkulan hallissa tai Lahti Energia Areenalla. Mukana LahenLiiga-toiminnoissa on jo miltein 150 lasta. Syksyllä starttasi LahenLiigassa myös oma tyttöjen ryhmä, jossa harrastaa lähes 20 innokasta mukana. LahenLiigan kokoontumisista löydät lisätietoja täältä. Muistathan, että toimintaan voi liittyä koska tahansa mukaan.

Lokakuun alussa käynnistyy tytöille suunnatut Playmakers-ryhmät, jossa Ihmeperheen ja Frozen tarinoiden siivittämänä tutustutaan tarinan muodossa jalkapallon maailmaan. Kymmenen kerran kokoontuminen tarjoaa 5–8-vuotiaille tytöille ensi puraisin jalkapallomaailmaan. Lisätiedot ja ilmoittautumiset täältä.

Lastenliikunnan ohjauksista vastaavat FC Kuusysin koulutetut päätoimiset työntekijät, sekä seuran vapaaehtoiset. Lastenliikuntojen ohjaustehtävissä toimii yli 20 henkilöä. FC Kuusysi järjestää ohjaajilleen ohjaaja- ja valmentajakoulutusta, ja tarjoaa viikoittaista tukea ohjeustehtäviin. Mikäli haluat toimia jatkossa lastenliikunnoissa ohjaustehtävissä, niin olethan meihin yhteydessä.

FC Kuusysissä mukaan voit toimintaan liittyä koska tahansa niin joukkuetoimintaan kuin lastenliikuntoihin. Kotisivuilta löydät listätietoja toiminnoista, ja tarvittaessa seuran henkilöstö opastaa teitä lisää mieltä askarruttavissa tilanteissa. Lisätietoja lastenliikunnoista saat aina tarvittaessa seuran palvelupäällikkö Jenni Hannulalta.

FC Kuusysi ry