TUKIJENGI – Osa sinua, osa perheitä

FC Kuusysi on perustanut TUKIJENGI-toiminnan vuonna 2019. Tukijengi on avustusmuoto, jonka tarkoitus on mahdollistaa taloudellisten haasteiden parissa olevien perheiden lasten harrastaminen FC Kuusysin lastenliikuntaryhmissä. Perheiden moninaiset taustat, tilanteet ja sen siivittämät taloudelliset tilanteet ovat haasteellisia. Haasteiden parissa on tärkeää, että löytyy keinoja säilyttää arjessa lapsen ilot ja harrastustoiminta, tästä syystä tukijengin tuki on korvaamatonta. Tukijengi on olemassaolonsa aikana pystynyt tukemaan jo useita kymmeniä perheitä lasten harrastustoiminnassa. Alueen yritykset ja yksityishenkilöt ovat ilahduttavasti halunneet olla mukana tässä.

Kuinka liityn tukijaksi?

Tukijaksi voi hakeutua kuka tahansa yksityinen henkilö, yhdistys tai yritys. Täyttämällä tukijalle suunnatun lomakkeen pääsee mukaan tukijaksi. FC kuusysin käsiteltyä palautetun vastauksen, tukija saa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen laskun. Tukisumma osoitetaan FC Kuusysin perustamalle erilliselle rahastotilille, josta se luonnollisesti kohdennetaan tuen muodossa perheille tiettyyn FC Kuusysin toimintamuotoon. Tukia jakaessa perheille ilmoitetaan, tukijan halutessa, kuka/mikä yritys on mahdollistanut lapsen harrastustoiminnan.

Olisiko sinulla mahdollisuus toimia tukijana? Haemme aktiivisesti uusia tukijoita mukaan toimintaamme, mahdollistaaksemme mahdollisimman monen lapsen harrastustoiminnan. Lue lisää.

Kuinka voin hakea tukea?

Tukijengin tukea voi hakea kuka tahansa perhe. Hakija täyttää lomakkeen FC Kuusysin kotisivuilla. Kaikki lomakkeet käsitellään täysin luottamuksellisesti FC Kuusysin johtokunnan määrittelemän työryhmän toimesta. Työryhmä käsittelee tukihakemuksen, ja ilmoittaa hakijalle mahdollisesta tuesta, sen määrästä sekä kuka tukijana ja mahdollistajana on toiminut. Osoitetut tuet voivat olla osittain tai kokonaan harrastustoiminnan kattava. Tukea EI myönnetä FC Kuusysin joukkuetoimintaan, vaan lastenliikuntaryhmiin.

Tuki määräytyy hakemusten perusteella, ja aiemmin saatu tuki EI ole esteenä uudelle tuelle. Hakijat päättävät hakiessa itse, mitä haluavat tuoda perheen tilanteesta ja tuen tarpeesta esiin. Käytännössä tuen saannin jälkeen perhe tekee ilmoittautumisen haluamaansa lastenliikuntaryhmään, ja seura kuittaa perheen maksut hoidetuiksi osittain tai kokonaan, riippuen tuen suuruudesta.

FC Kuusysi on koonnut alueen muita tukimahdollisuuksia kotisivuilleen, jotta perheille olisi mahdollisimman helppoa kootusti löytää tukiverkostoa ympärille. Lue eri tukimahdollisuuksista täältä.

Osa Sinua - Osa perheitä

FC Kuusysi ry