FC Kuusysin järjestämissä toiminnoissa koronapassi käyttöön

Alueen päivitettyjen kokoontumisrajoitusten mukaisesti FC Kuusysin järjestämissä toiminnoissa otetaan koronapassin tarkastus käyttöön 20.12.2021 alkaen. Koronapassin tarkastaminen koskettaa seuran sisätiloissa järjestettäviä harjoituksia, otteluita ja muita tapahtumia. Koronapassin tarkastus on voimassa 31.12.2021 asti. Lisäksi FC Kuusysin toiminnanjohtaja ja johtokunta on antanut joukkueille vahvan suosituksen siirtyä varhennetulle joulutauolle, ja näin ollen välttämään seuraavien muutaman viikon ajan kokoontumisia.

Koronapassi vaaditaan seuran tapahtumissa kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä. Koronapassin tarkastamisesta vastaavat joukkueen nimeämät toimihenkilöt (valmennus, joukkueenjohto, rahastonhoitajat, huoltajat). Koronapassi tarkastetaan omalta toimintaryhmältä tapahtumaan saavuttaessa. Joukkueet ovat kiinteitä, vakiintuneita yksiköitä, joten koronapassin tarkastamiseen ei ole tarvetta, kuin yhden kerran per henkilö.

Tulevien viikkojen ajan seura on antanut joukkueille suosituksen, että tapahtumiin osallistuvat vain tapahtuman kannalta välttämättömät henkilöt. Näin ollen esimerkiksi pelaajien vanhempia pyydetään välttämään oleskelua harjoitusten/tapahtumien aikana sisätiloissa. Alueella on lisäksi yli 12-vuotiailla vahva kasvomaskisuositus.

Koronapassin tarkastamisesta on tiedotettu erikseen seuran jäsenistöä ja toimihenkilöitä. FC Kuusysin johto seuraa tilannetta ja antaa tarpeen tullen uusia toimintaohjeita niiden päivittyessä.

Lisätiedot

Pasi Reinisalo toiminnanjohtaja

/ puh. 0445876969

FC Kuusysi ry