P2011 voitti Vantaa Cupin kutsusarjan

FC Kuusysi P2011 kilpajoukkue on kesän aikana osallistunut turnauksiin ja pelannut lähes joka viikonloppu yhdellä tai useammalla ryhmällä kovatasoisissa tapahtumissa. Toukokuun alun turnausvoitot Mikkelissä (kilpa2) ja Leppävirralla (kilpa1) ovat siivittäneet joukkueen hurjaan lentoon. Oman Vierumäki-turnauksen kilpasarjan voitto, Käpa-kevätturnauksen haastesarjan voitto sekä viimeisimpänä helteisen Vantaa Cupin kutsusarjan voitto antavat pelaajille roimasti lisäpotkua syyskaudelle. 

Kovatasoisten kutsuturnausten otteet ja sijoitukset kertovat FC Kuusysi P2011-ikäluokan lahjakkuudesta ja laadukkaasta valmennuksesta. Joukkueen on mahdollisuus haastaa mikä tahansa ikäluokan kotimainen seura. Tasoa mitattiin seuran omassa vuotta vanhempien turnauksessa Vierumäellä, jonka jälkeen pelataan Helsingissä miniturnaus ennen Espoo Cupia ja HJK Cupia.   
 
Rivit ovat vahvat, mutta mukaan P2011 toimintaan mahtuu edelleen innokkaita ja motivoituneita pelaajia. Toiminnan harraste-, haaste ja kilparyhmät takaavat kaikille omaan tasoon sopivat edellytykset kehittyä ja kasvaa jalkapalloilijaksi. 
 
P2011 kilpajoukkue kiittää kaikkia tukijoukkoja ja kannustajia kevätkaudesta!