Etsimme lasten ja nuorten liikunnanohjaajaa

FC Kuusysi on laadukas lahtelainen seurayhteisö, jossa jalkapallo on mahdollista jokaiselle. Etsimme nyt joukkoomme jalkapallon lajina hyvin tuntevaa LASTEN JA NUORTEN LIIKUNNANOHJAAJAA. Tehtävänkuvaan kuuluu lasten futisakerho-, ja kaupunginosaryhmien ohjaaminen ja harjoitteiden suunnittelu muulle ohjaajatiimille, sekä pienimuotoisten pelitapahtumien suunnittelu ja toteutus. Ohjaaja osallistuu myös seuran vuosittaisiin, isompien tapahtumien valmisteluun ja toteutukseen. Pääsääntöisesti työ painottuu arkipäiviin klo 12-19 välille ja joskus myös viikonlopuille. Joissain tapauksissa ja työnkuvan täsmentyessä työ saattaa myös soveltua opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen kielen hyvää hallintaa (kirjallinen ja suullinen), hyviä lasten ja nuorten ohjaamistaitoja, jalkapallon lajituntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä näppärää ATK-osaamista.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä, joten kannattaa laittaa hakemusta nopeasti. Työ on aluksi määräaikainen 31.12.2023 asti. Valitun valmiuksista riippuu, onko työ osa-aikainen vai kokoaikainen ja siitä voidaan neuvotella hakuprosessin aikana työtehtävien täsmentyessä. Työn mahdollinen jatko katsotaan syksyn 2023 aikana.

Toimita vapaamuotoinen työhakemus määräaikaan mennessä osoitteeseen

Lisätietoja antaa:

Teemu Saares
FC Kuusysi ry
Palvelupäällikkö
044 242 3069


Kuva: Tomi Saarivirta

FC Kuusysi ry