JANNE KOKKO FC KUUSYSIN KILPAILUPÄÄLLIKÖKSI

Jannella on noin 25 vuoden kokemus FC Kuusysistä pelaajana ja valmentajana, joten voidaan sanoa, että lahtelainen seuramaailma on ottanut paikkansa hänen sydämessään. Janne on kaiken kaikkiaan ollut kenttä- ja joukkuetyössä valmentajana yhteensä liki 27-vuotta toimien Lahden lisäksi eri puolilla pääkaupunkiseutua, joten joukkueiden ja toimihenkilöiden arjessa esiintyvät tilanteet ovat tulleet hänelle tutuiksi. 

Työelämässä Janne on ehtinyt tekemään ja kokemaan paljon, viimeisimmäksi hän toimi kahden urheiluliikkeen kauppiaana. Hänen kokemuksestaan eri yritysten strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta, myynnistä ja markkinoinnista sekä projektijohtamisesta on varmasti seurallemme iloa ja hyötyä niin lyhyellä kuin myös pidemmälläkin aikavälillä.

”Olen erittäin iloinen mahdollisuudesta olla eturivissä edistämässä ja kehittämässä lahtelaista seurakulttuuria omalta osaltani. Seurassa on tehty hyvää ja aktiivista kehitystyötä jo pidempään ja tulevaisuuden näkymät yleisesti lahtelaisessa jalkapallossa näyttävät valoisilta. Yhteistyö lahtelaisten seurojen välillä on oikea tapa kehittää koko Lahden identiteettiä jalkapallokaupunkina ja yhteistyö myös mahdollistaa monelle läpi elämän kestävän harrastuksen mahdollista ammattia unohtamatta. Lisäksi lajin sisältä tulleet ystävyyssuhteet ja liikunnalliseen elämäntapaan oppiminen ovat todella arvokkaita arvoja itsessään.

Talvinappulakouluajalta muistan hyvin, kun seuralegendamme Karvasen Aimo ja Kaasalaisen Tuomo pyysivät silloin 6-vuotiasta nassikkaa ikäluokan edustusjoukkueeseen mukaan. Hetken mietin ja totesin, että voisinhan minä tulla. Mutta, ihan vaan vuodeksi! Ami ja Tuomo saivat sytytettyä rakkauden lajia ja peliä kohtaan. Siksi vielä 40-vuotta myöhemmin ollaan täysillä mukana. Tätä samaa kipinää ja intohimoa pyrin omalta osaltani jakamaan ympärilleni - kaikilla on oikeus ihastua kuningas jalkapalloon itselleen sopivalla tavalla”, Janne pohtii leveä hymy kasvoillaan.

Kilpailupäällikön roolin lisäksi Janne toimii Etelä Liigassa pelaavan T2011-joukkueen vastuuvalmentajana. Onnittelut etenemisestä T13 Helmariliigan Eerikkilän kovatasoiseen turnaukseen elokuussa ja tsemppiä alkavaan liigakauteen 2024!

Janne aloittaa työnsä kilpailupäällikkönä 1.4.2024 alkaen, toivotamme Jannen lämpimästi tervetulleeksi toimistolle!

FC Kuusysi ry.

 

Lisätietoja

Janne Kokko
Kilpailupäällikkö
040 823 4621 I

Pasi Reinisalo
Toiminnanjohtaja
044 587 6969 I