2012-2016-syntyneille tytöille maksuton kokeilujakso kauden loppuun asti

FC Kuusysin alle 12-vuotiaat tyttöjoukkueet toivottavat uudet pelaajat tutustumaan toimintaan veloituksetta. Jokaisen joukkueen harjoituksiin voi uudet pelaajat tulla kokeilemaan ilman maksuja syyskuun lopun ja lokakuun ajan. Jokainen joukkue määrittää itse kuinka pitkälle lokakuussa harjoittelevat, kokeilujakso siis voimassa joukkueen harjoituskalenterin mukaan.

Tervetuloa tutustumaan toimintaan ja testaamaan ehkä kokonaan uutta lajia. Aikaisempi lajitausta ei ole ehtona kokeilemiselle. Syksyviikkojen aikana voi rauhassa totutella joukkueeseen ja mikäli innostus on pysyvää niin liittyminen ryhmään on sen jälkeen helppoa. Toivomme ennakkoon yhteydenottoa, jotta osaamme odottaa uutta lasta harjoituksiin. Joukkueet toimivat alla listatuissa ikäluokkaryhmissä ja jokaisen omalta joukkuesivulta löytyy harjoituskalenteri, jossa harjoituspaikat ja ajankohdat.

2012-2013-syntyneiden harjoitusajat löytyy joukkueen kalenterista: https://fckuusysi.fi/toimintaryhmat/95 
Lisätietoja antaa vastuuvalmentaja Henni Salovaara, 044 2805 687 / henni03@icloud.com

2014-2015-syntyneiden harjoitusajat löytyy joukkueen kalenterista: https://fckuusysi.fi/toimintaryhmat/103
Lisätietoja antaa joukkueenjohtaja Juho Laurén 044 594 3031 / fckuusysit20142015@gmail.com

2016-syntyneiden harjoitusajat löytyy joukkueen kalenterista: https://fckuusysi.fi/toimintaryhmat/109
Lisätietoja antaa vastuuvalmentaja Miikka Lähdesmäki 040 5002 668 miikka.lahdesmaki@fckuusysi.fi

Rohkeasti kokeilemaan ja mukaan voi ottaa myös kaverin jos se helpottaa jännitystä! Harjoituksiin mukaan riittää säänmukainen liikuntavarustus ja juomapullo, oman pallon voi ottaa mukaan jos sellainen löytyy.

Marraskuussa alkavan kauden kuluista saa tarvittaessa lisätietoja joukkueen toimihenkilöiltä.

Kokeilujakson jälkeen jos päätätte jäädä mukaan joukkueen toimintaan, niin pyydemme täyttämään uuden pelaajan lomakkeen.

FC Kuusysi ry