TYTTÖJEN FUTISKARNEVAALIT

Kesän futiskoulussamme on pitkälti toista sataa tyttöä ihastumassa jalkapallon saloihin. Tämän kesän futiskoulu on tarkoitettu 2012–2020-syntyneille, joten heinäkuun Futiskarnevaali on suunnattu samalle ikäryhmälle.

Futiskarnevaalien tarkoituksena on innostaa kaikkia tyttöjä liikunnallisen harrastuksen pariin. Jalkapalloa ja liikuntaa tuodaan tutuksi positiivisella ja hauskalla otteella Kivimaan loistavalla tekonurmella. Ensikertalaiset tutustuvat lajiin erilaisten leikkien, kisailuiden, pelien ja ryhmätoiminnan avulla. Hieman vanhemmat tai edistyneemmät futaajat keskittyvät enemmän liikkumistaitoihin, pelaamiseen ja lajiharjoitteluun. Mukaan pääsee siis todella matalalla kynnyksellä ja jokaiselle löytyy varmasti oikeanlainen ryhmä, ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Mukaan tarvitset vain juomapullon vedellä täytettynä ja säänmukaisen ulkovarustuksen.

Ryhmien organisoinnista, ohjaustoiminnasta ja Futiskarnevaalien sisällöstä vastaa seuran kokopäiväinen ikäkausivastaava. Ohjaajina Futiskarnevaalissa toimivat motivoituneet ja iloiset FC Lahden naisten edustusjoukkueen pelaajat sekä FC Lahden T18 SM-pelaajat.

Osallistumismaksuun 30 € sisältyy

- tekninen paita ja pallo 
- vakuutus 
- vapaa pääsy kaikkiin FC Lahden Veikkausliigan kotiotteluihin 
- vapaa pääsy kaikkiin FC Lahden naisten Ykkösen kotiotteluihin 
- suunnitellut ja ohjatut harjoitukset sekä
- mahdollisuuden siirtyä ikäkausijoukkueiden toimintaan elokuussa veloituksetta (jäsen- ja seuramaksut 0 € lokakuun loppuun). Ikäkausijoukkueen omasta toiminnasta tulevista kuluista saattaa joukkue laskuttaa pienen kk-maksun.

Harjoitusaikataulu

Tiistai                 klo 10:00 – 11:30                      Kivimaan tekonurmi
Torstai                klo 10:00 – 11:30                      Kivimaan tekonurmi

Harjoitukset järjestetään viikoilla 27–30, ensimmäiset harjoitukset ovat tiistaina 2.7. ja viimeiset torstaina 25.7. 

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Futiskarnevaaliin edellytetään ennakkoilmoittautumista ohjaajaresurssin takaamiseksi. Ilmoittautuminen kannattaa tehdä ajoissa, 24.6. jälkeen ilmoittautuneille emme pysty takaamaan varustepaketin saatavuutta ennen harjoitusten alkua.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ


HUOM! Ilmoittautumisesta ei tule erillistä vahvistusviestiä sähköpostiin, lomake kertoo, kun tiedot on vastaanotettu.

Futiskarnevaali laskutetaan sähköpostitse etukäteen.