Ilmoittautuminen kesän LahenLiigaan ja Futiskouluun avattu

Kesän 2023 lastenliikuntaryhmien aikataulut on vahvistuneet sekä ilmoittautuminen ryhmiin avattu. Valittavana on kaksi kestoltaan erilaista vaihtoehtoa, LahenLiigan toimiessa koko kesän läpi ja futiskoulun tarjotessa elämyksiä kesäkuun alkuviikkoina tiiviimmällä tahdilla. Huomioittehan että LahenLiigaan osallistuminen sisältää myös futiskoulun karkelot.

LAHENLIIGA

FC Kuusysin LahenLiiga on kesällä 2023 suunnattu 2015-2018 syntyneille tytöille sekä pojille. Toimintakausi kestää viikosta 18 viikolle 34 (heinäkuussa kolmen viikon kesäloma) ja se sisältää myös futiskoulujakson kesäkuussa.

Viikoittain harjoitellaan omalla lähikentällä (1 harjoitus viikossa) ja noin joka toinen viikonloppu pelataan pelitapahtumissa pelejä. Lisäksi innokkaimmille pelureille mahdollisuus toiseen maksuttomaan harjoitukseen vapaavalintaisella kentällä.

Koko toimintakauden hinta 180 €. Sisaralennus -20 € nuorempien sisarusten osalta. Hintaan sisältyy LahenLiigan harjoitukset, pelitapahtumat, vakuutuksen sekä futiskoulun harjoitukset ja varustepaketin.

Kentät, aikataulut sekä lisäinfoa löytyy LahenLiigan omalta sivulta.

Tutustu lisää ja ilmoittaudu mukaan www.fckuusysi.fi/lahenliiga

 

HELMI FUTISKOULU

FC Kuusysin HELMI-futiskoulu on tarkoitettu vuosina 2011-2018 -syntyneille tytöille ja pojille. Kolmen viikon aikana tiiviisti toimiva futiskoulu antaa kesän parhaita kokemuksia ja tarjoaa hienon mahdollisuuden tutustua lajiin ja uusiin kavereihin.

Omilla kentillä harjoitellaan arkisin 5.-16. kesäkuuta ja huipentuu lopputurnaukseen 19.-21.6.2023 Kisapuiston Stadionilla pelattavaan kenttien väliseen HELMI-lopputurnaukseen!

Futiskoulun hinta 95 € ja se sisältää osallistumisen varustepaketteineen, vakuutuksen sekä seuran jäsenyyden. Samasta perheestä osallistuvat nuoremmat sisarukset saavat sisaralennuksen -50%, vanhimman maksaessa täyden hinnan.

Toimintaa järjestetään yhteensä 20 kentällä, aikataulut löytyy tarkemmin futiskoulun sivulta. Tytöille järjestetään omat ryhmät ainakin neljällä kentällä.

Tutustu lisää ja ilmoittaudu mukaan www.fckuusysi.fi/futiskoulu

 

PLAYMAKERS

5-8-vuotialle tytöille suunnattut Playmakers-tyhmät tutustuttavat jalkapallon saloihin satutarinan avulla. Kevään jakso aikavälillä 17.4. - 29.5.2023, harjoitukset maanantaisin Paavolan tekonurmella.

Tutustu lisää ja ilmoittaudu mukaan www.fckuusysi.fi/lahenliiga#playmakers

 

Lämpimästi tervetuloa kesän lastenliikuntatoimintojen pariin!

 

Lisätietoja antaa

Teemu Saares
Palvelupäällikkö
0442423069

 

Kuva: Tomi Saarivirta 

FC Kuusysi ry